Cheese Ball III

Cheese Ball III
Cheese Ball III to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, majonez, koncentrat soku z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem, Cheese Ball I, oraz Deb ' s Cheese Ball.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, majonez i koncentrat soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Z CytrynyKoncentrat Soku Z Cytryny
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać w ser Cheddar, cebula i zielone oliwki. Uformuj mieszaninę w kształt kuli. Przykryć i schłodzić w lodówce 3 godziny, lub do twardego, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Oliwki ZieloneOliwki Zielone
CebulaCebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn