Cheerios® Breakfast Rounds"Tea Cakes"
Need a napój wegetariański? Cheerios ® Breakfast Rounds "tea Cakes" może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, wanilię, płatki zbożowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Spróbuj Cheerios® Breakfast Rounds " Ciastka Herbaciane, Cheerios Muffins...It 's What' s for Breakfast, oraz Walijskie Ciasta Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia duży arkusz cookie z gotowania pergamin papieru. W dużej misce, środek zbóż; odstawić.
W rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać brązowy cukier i miód; mieszać aż dobrze połączone. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać mieszaninę syropu na płatki zbożowe i wymieszać, aby równomiernie pokryć. Wymieszać z truskawkami.
Umieścić 2-do 2 1/2-calowy Okrągły krajalnica do ciastek na arkuszu ciastek. Łyżka 3 zaokrąglone łyżki mieszanki zbożowej w środku biszkopt cutter; naciśnij mocno.
Usuń nóż. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną zbóż. Przechowywać w lodówce 15 minut lub do zestawu.
Posypać cukrem pudrem. Przechowywać w zakrytym pojemniku w lodówce do 5 dni.