Cheddar z smażonymi jabłkami i brązowym chlebem
Cheddar z smażonymi jabłkami i brązowym chlebem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka cukru, słodko-kwaśne jabłka, chleb pumpernikielowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Hot dogi z cheddarem i smażonymi jabłkami, Naleśniki Cheddar z Podsmażonymi jabłkami i boczkiem, oraz Brązowy farsz chlebowy z kasztanami, jabłkami i kiełbasą.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Jabłka umieścić w średniej misce, posypać cukrem i cynamonem. Rzuć dobrze płaszcz. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj mieszankę jabłek i gotuj 4 minuty lub do całkowitego ogrzania, często obracając.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Każdy kawałek chleba pokroić w poprzek na 4 paski. Ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 5 minut lub do góry są tosty. Obróć paski; piec przez 3 minuty lub do tostów. Całkowicie fajne.
Podawać z jabłkami i serem.