Cheddar, szynka i szpinak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cheddar, szynka i szpinak Stratan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, musztardę dijon, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheddar Ham Strat, Bacon & Cheddar Strat, oraz Jabłko-Cheddar Strat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i 1/2 łyżeczki. sól i ciepło przez. Wymieszać z szynką; ostudzić.
Odstawić 1 szklankę sera, przykryć i przechowywać w lodówce. Masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Dno przykryć warstwą chleba. Chleb przykryć połową mieszanki szpinaku, a następnie połową pozostałego sera. Powtórzyć z pozostałym chlebem, szpinakiem i serem.
W misce ubijamy jajka, musztardę, pozostałą sól i pół na pół.
Polej warstwami. Nacisnąć szpatułką. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Odkryć warstwy i doprowadzić do temperatury pokojowej. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Posypać zarezerwowanym serem i piec, aż ustawi się w centrum, 50 do 60 minut.
Odstawić 5 minut, pokroić w kwadraty i podawać.