Cheddar Popovers
Cheddar Popovers może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera cheddar, mąka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Mini Cheddar Popovers, Jalapeño-Cheddar Popovers, oraz Crockpot BBQ Beer Pulled Chicken with cheddar CORN Popovers.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce.
Ubić razem jajka i mleko; dodać do mieszanki mąki, ubijając na gładką masę. Wymieszać z serem.
Umieść dobrze nasmarowane Patelnie popover lub 8-uncjowe kubki kremu w piekarniku 450 3 minuty lub aż kropla wody skwierczy po wrzuceniu do nich.
Wyjąć patelnie z piekarnika; łyżka ciasto na patelnie, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec na najniższym stojaku piekarnika w temperaturze 450 przez 15 minut. Zmniejszyć temperaturę do 350 i piec 10 minut. Wyłącz piekarnik.
Wytnij małą szczelinę w Szczytach popover; wróć do piekarnika i odstaw 5 minut z zamkniętymi drzwiami piekarnika.