Cheddar-Parmezan Biscotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Cheddar-parmezan Biscotti. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Mieszanka mąki kukurydzianej, extrasharp ser cheddar, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Cheddar-Parmezan Biscotti, Cheddar Czarny Pieprz Biscotti, oraz Cheddar Pecan Cocktail Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 8 składników (przez bazylii) połączyć w dużej misce.
Połączyć mleko, olej, jajka i białko jaja; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane. (Ciasto będzie kruche i lekko suche.)
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 7 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w rolkę o długości 8 cali.
Umieść rolki, 6 cali od siebie, na blasze pokrytej natryskiem do pieczenia; spłaszczyć do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Pokroić każdą rolkę po przekątnej na 12 (1/2 cala) plastry; stanąć plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Piec 25 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.