Cheddar-Garnek Ze Szparagami
Cheddar-szparagowe Potpie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka szparagów, mąki, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheddar-Garnek Ze Szparagami, Cheddar Chicken Potpie, oraz Easy Cheddar Chicken Potpie.
Instrukcje
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Szparagi umieścić w misce; odstawić.
Dodać ziemniaki na patelnię; gotować we wrzącej wodzie 5 minut lub do miękkości.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
W dużym rondlu umieść mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez czosnek). Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 10 minut), ciągle mieszając.
Dodać ser, mieszając, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać szparagi, ziemniaki, szynkę i cebulę. Łyżka mieszanki szparagów w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania.
Umieść 1 arkusz phyllo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło) i delikatnie szczotkuj 1 stronę phyllo z około 1 łyżeczką roztopionego masła. Fold phyllo na pół w poprzek, i umieścić nad nadzieniem. Powtórz procedurę z pozostałą Filo i masłem. Wyciąć nadmiar phyllo z krawędzi naczynia i wyrzucić. Lekko zalać phyllo sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru i bąbelkami na brzegach.