Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą
Bułeczki Cheddarowo-kukurydziane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 303 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, miód, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułeczki Z Cheddarem Z Mąki Kukurydzianej, Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą, oraz Bułeczki kukurydziane z szałwią i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Prześcieradło z ciasteczkami.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Pokroić w margarynę, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z mlekiem, jajkiem, serem i chilli.
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść lekko 10 razy. Poklepać lub zwijać w 8 - calowe koło na arkuszu ciastek.
Pokroić na 8 klinów, ale nie oddzielać.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie; ostrożnie oddziel kliny.
Podawać na ciepło z miodem.