Chard szwajcarski smażony z ziarnami gorczycy
Smażony Chard Szwajcarski z ziarnami gorczycy wymaga około 13 minut od początku do końca. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 132 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka soli, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Chard Szwajcarski Smażony, Sautéed Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski Smażony są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przygotuj liście chard: liść po liściu, Wytnij twardą centralną łodygę. Pokrój łodygi w poprzek w 1/4 cala do 1/2 cala sztuk. Przechowywać oddzielnie od liści. Pokrój liście w poprzek na 1-calowe grube paski.
Łodygi Chardi Sauté, szalotka, nasiona gorczycy:
Rozgrzać olej w dużej, szerokiej patelni bez kija na średnim ogniu.
Dodaj posiekane łodygi chard, szalotki lub cebuli, i nasiona gorczycy.
Posypać trochę soli na boczku. Podsmażyć, aż cebula lub szalotka staną się przezroczyste.
Dodaj posiekane zieleniny liści chard: gdy niektóre z nasion gorczycy może zacząć robić trzask hałasu, dodać zieleniny liści chard.
Posypać trochę więcej soli i wrzucić do herbu z mieszaniny oleju i cebuli.
Zakończ gotowaniem na parze w patelni: zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj patelnię.
Niech gotować tylko przez kilka minut, podnosząc pokrywę patelni, aby odwrócić zieleninę na patelni po pierwszej minucie. Warzywa powinny znacznie gotować. Gdy tylko zwiędną, zdejmij z ognia i umieść w misce do serwowania.
Tuż przed podaniem posypać przyprawionym octem ryżowym.