Chalau
Chalau może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 743 kalorie, 30g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, sól, olej do gotowania, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy są .
Instrukcje
Podgrzać 1/2 szklanki oleju na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i smażyć delikatnie, aż będzie przezroczysta. Zwiększyć ciepło do średniego, dodać czosnek i dusić mięso. Gotować, często mieszając, aż mięso będzie rumiane na zewnątrz.
Wlać wodę i doprawić solą, pieprzem, pieprzem cayenne i kminkiem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć patelnię i kontynuować gotowanie przez 1 1/2 do 2 godzin.
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać ryż i gotować, mieszając często przez 5 minut.
Dodać 6 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować luźno przykryte przez około 30 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Dodaj szpinak i kolendrę do mieszanki mięsa i gotuj przez kolejne 10 do 15 minut. Na półmisku wyłożyć ryż i łyżkę gulaszu jagnięcego. Resztę gulaszu umieścić w osobnej misce.