Cezar-Ryba Pieczona

Cezar-Ryba Pieczona
Cezar-pieczona ryba trwa 46 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 42g białka, oraz 38g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $5.39 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 42 powiedziałby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pasty anchois, oliwy z oliwek, koszernej soli i pieprzu oraz pietruszki. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Sałatki Cezar z pieczonej kukurydzy z parmezanem jogurt grecki sos Cezar, Ryba pieczona w piekarniku z polewą Cezara, oraz Cezar-pieczone szparagi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. (upewnij się, że piekarnik jest bardzo czysty.) Wyłóż blachę folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W przypadku sosu Cezar umieść czosnek, pietruszkę, pastę sardelową i musztardę w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsuj, aż czosnek zostanie zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj majonez, skórkę z cytryny, sok z cytryny, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i pulsu, aby uzyskać gładki SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Połóż rybę na patelni i obficie posyp obie strony solą i pieprzem. Odłóż jedną trzecią sosu do ugotowanej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Rozłóż rybę z jednej strony połową pozostałego sosu, obróć rybę i rozłóż pozostały sos z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Posyp szalotką i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
7
Piecz rybę przez 10 do 12 minut, aż środek będzie ledwo ugotowany. Przykryj rybę folią aluminiową i odstaw na patelnię na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W międzyczasie rozgrzej olej na małej patelni do smażenia, aż będzie bardzo gorący, dodaj kapary i gotuj przez 30 do 60 sekund, aż zaczną pękać i będą trochę chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cienki-Cienki-
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawaj rybę na gorąco z ćwiartkami cytryny, puszącymi się kaparami i zarezerwowanym sosem Cezar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryby można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W46 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn