Cezar mamusi Anderson
Cezar mamy Anderson jest pescatarian przystawka. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwy z oliwek, 2 ząbki czosnku, Bochenek ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Carrots Anderson, Specjalna jajecznica Richarda Andersona, oraz Karaibskie skrzydełka kurczaka Sunny Anderson dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, dodać tyle oleju, aby pokryć dno patelni i tosty kostki chleba na średnim ogniu, aż złoty kolor brązowy.
Zdjąć z ognia, doprawić solą do smaku i rezerwy.
W dużej misce dodać czosnek, anchois, sól i pieprz, do smaku. Mash z tyłu widelca.
Ubić żółtko i sok z cytryny. Powoli skropić olejem, ubijając aż do emulgacji. Smak i dostosować przyprawy.
Dodaj sałatę, ser, i grzanki i wrzucić do połączenia.