Ceviche Łososiowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj łososia Ceviche. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka awokado, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Ceviche Łososiowe, Ceviche Łososiowe, oraz Ceviche Łososiowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej lub plastikowej misce rozpuść cukier, sól i pastę chili w soku z limonki. Doprawić pieprzem i kminkiem. Wymieszać w oliwie z oliwek, czosnek, cebula, pomidor, i kolendra. Delikatnie wymieszać łososia, następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Aby podać, odcedzić nadmiar płynu z łososia, następnie delikatnie wymieszać plastry awokado i pozostawić do odpoczynku w temperaturze pokojowej na 15 minut.