Ceviche Tostadas

Ceviche Tostadas
Przepis Ceviche Tostadas jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 315 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka filetów snapper Skórki, oliwki, takie jak manzanilla, szalotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ceviche Tostadas, Ceviche Tostadas, oraz Krewetki "Ceviche" Tostadas.

Instrukcje

1
Dodaj przegrzebki i snapper do marynaty i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
2
Niech marynować owoce morza, aż firmy i nieprzezroczyste, o 5 protokół.Tymczasem połączyć pomidory, oliwki, szalotka, kolendra, marynowane jalapeños, i kapary w dużej misce niereaktywne.Gdy owoce morza są gotowe, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść go do mieszanki pomidorowej, pozostawiając świeże jalapeños i marynatę w misce. Wymieszać, aby połączyć. (Jeśli chcesz więcej ciepła, Usuń świeże jalapeños z marynaty, grubo posiekaj i dodaj do ceviche.) Podawać: Ceviche podzielić między skorupki tostada i top każdy z 2 plasterkami awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Tostada ShellTostada Shell
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Posypać kolendrą i podawać natychmiast z limonką i ostrym sosem (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn