Ceviche sumowe to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, filety z sumów hodowane w USA, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to niedrogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włóż Sum, skórkę grejpfruta, skórkę z limonki, sok grejpfrutowy i sok z limonki do dużej zamykanej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Skórka Grejpfrutowa
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Sum
3
Włożyć torbę do szczelnego pojemnika i przechowywać w lodówce przez 4 do 8 godzin, obracając 2 do 3 razy, w tym czasie, aby równomiernie rozprowadzić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4
Odcedzić marynatę i umieścić rybę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj pomidor, cebula, oliwa z oliwek, czosnek, jalapeno, kolendra, oregano, sól, cukier, kminek, i awokado i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut przed podaniem.
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.