Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Cerveza - Tacos z rybą w panierce z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 952 kalorie, 51g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu jabłkowego, piwa, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem, Szybka sałatka ogórkowo-cebulowa marynowana, oraz Piwo Poobijane Tacos Rybne.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek olejem w połowie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F. rozgrzać grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
W średniej misce wymieszać 1 szklankę mąki, kminek, cayenne i sól. Powoli ubijaj piwo, aż będzie gęste, ale nie cieknące. Rybę najpierw zanurzyć w pozostałej mące, a następnie wsadzić do ciasta. Smażyć partiami na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz Cayenne
Kminek
Mąka Uniwersalna
Piwo
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Osuszyć na papierowej, podszytej płytce.
5
Tymczasem grilluj tortille na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Podawać rybę w tortillach z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Cebula
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Ogórek
Ryby
7
W średnim rondlu zagotuj ocet, cukier, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodać cebulę i ogórek i nadal gotować kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Cebula
9
Zdjąć z ognia, dodać chile, i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
Lekko ostudzić, a następnie schłodzić pod przykryciem, przez co najmniej 1 godzinę.
11
Wrzucić pomidora i kolendry, 5 minut przed podaniem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.