Cebulowy bochenek szwajcarski
Cebulowy bochenek szwajcarski wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis na lakto ovo przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,02 dolara za porcję . Jedna porcja zawiera 364 kalorie , 13 g białka i 21 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Mieszanka musztardy, cebuli, soku z cytryny i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 36% . Podobne przepisy obejmują szwajcarski bochenek cebulowy , szwajcarski bochenek grzybowy i szwajcarski bochenek serowy .
Instrukcje
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, musztardę i sok z cytryny; gotować i mieszać przez 10-12 minut lub do miękkości.
Posmaruj wycięte boki chleba odrobiną masła z patelni. Nałóż mieszaninę cebuli na spód chleba; posypać serem. Wymień wierzch chleba.
Zawiń bochenek w folię; ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut lub do momentu rozpuszczenia sera. Pokrój i podawaj na ciepło.