Cebulowy bochenek szwajcarski

Cebulowy bochenek szwajcarski
Cebulowy bochenek szwajcarski wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis na lakto ovo przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,02 dolara za porcję . Jedna porcja zawiera 364 kalorie , 13 g białka i 21 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Mieszanka musztardy, cebuli, soku z cytryny i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 36% . Podobne przepisy obejmują szwajcarski bochenek cebulowy , szwajcarski bochenek grzybowy i szwajcarski bochenek serowy .

Instrukcje

1
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę, musztardę i sok z cytryny; gotować i mieszać przez 10-12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Zdjąć z ognia.
4
Posmaruj wycięte boki chleba odrobiną masła z patelni. Nałóż mieszaninę cebuli na spód chleba; posypać serem. Wymień wierzch chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zawiń bochenek w folię; ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut lub do momentu rozpuszczenia sera. Pokrój i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn