Cała ryba z grilla Fiesta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 887 kalorii, 83g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka czosnku, skórki grejpfruta, świeże liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Cała Ryba Z Grilla Fiesta, Fiesta Grillowana Kukurydza, oraz Fiesta Grillowany Kurczak są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Dodaj kolendrę, jalapeno, czosnek, skórka pomarańczowa, skórka z limonki, Skórka z cytryny, skórka grejpfrutowa, sok pomarańczowy, olej, sok z limonki, sok z cytryny, sok grejpfrutowy, agawa, 2 łyżeczki soli i 1 łyżka pieprzu do dużej plastikowej torebki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
Skórka Pomarańczowa
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj rybę i obróć do płaszcza, pozwalając marynacie dostać się do wnętrza ryby, jak również. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut, odwrócić i przechowywać w lodówce 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej grill na małym ogniu. Używając ręcznika papierowego, natrzyj obficie ruszt z olejem rzepakowym 7 do 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij rybę z marynaty i wypchaj jamę plasterkami cytryny, jeśli używasz, i kilkoma łyżkami marynaty i umieść na gorącym grillu. Gotować przez 10 do 12 minut, ostrożnie obrócić za pomocą szpatułki rybnej i gotować przez dodatkowe 10 do 12 minut, lub aż ryba będzie łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podczas gotowania ryby, umieścić połówki cytryny wyciąć stronę w dół na grillu, aż lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla i pokroić mięso z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Podawać rybę z grillowanymi cytrynami wyciśniętymi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.