Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (Zapiekanka rybna i kokosowa al Gratin)
Need a bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (ryby i Kokosowe Zapiekanka al Gratin) może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.25 za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz achiote, parmezan, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pescado Con Coco (ryba w sosie kokosowym), Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem), oraz Pescado Gratinado con Camarones (Fish and Shrimp Au Gratin) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przetrzyj rybę sokiem z limonki. Zestaw aside.In duży, odporny na działanie pieca rondel na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania