Catfish Po ' Boys może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz olej canolan, sól morska i świeżo popękany pieprz, cytryna kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, oraz Chrupiące Sum Po Boys dla podobnych receptur.
Mąkę kukurydzianą połączyć, przyprawy i sól i pieprz, do smaku, w płytkim naczyniu. Poklepać filety do sucha i pogłębiać je w przyprawionej mieszance mąki, wstrząsając nadmiarem.
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
5
Po odpowiednim podgrzaniu oleju ostrożnie wrzuć suma do oleju. Uważaj, aby nie przepełnić puli. Smażyć na złoty kolor i zacząć unosić się na powierzchni, około 5 minut. Nie przegotować. Ostrożnie wyjąć filety z łyżką szczelinową lub pająkiem i osuszyć je na papierowych ręcznikach. Umieść 1 filet z Suma w każdej opiekanej bułce i wierzch z sałatą, pomidorami i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.