Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka borowików, pieprzu, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wegetariańska cassoulet z porów z grzankami gruyère, Cassoulet Z Trzema Fasolami, oraz Bean Cassoulet.
Instrukcje
1
W dużym garnku do zupy przykryj fasolę żurawinową 3 litrami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj 1 łyżkę koszernej soli, pęczek gałązek tymianku i liście laurowe. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować na umiarkowanym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
3
Odcedzić fasolę i wyrzucić gałązki tymianku i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
4
Tymczasem w dużej misce wlej 4 szklanki wrzącej wody na suszone borowiki i odstaw, aż grzyby będą miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjąć grzyby i wycisnąć je na sucho nad miseczką; zarezerwować płyn do namaczania. Grubo posiekać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika. Powoli wlać płyn do namaczania grzybów do dużego rondla, odrzucając ostatni kawałek ziarnistego płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Dodać borowiki, pory, masło i 2 łyżeczki soli. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pory są bardzo miękkie i ciecz zgęstnieje lekko, o 35 protokół.