Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka borowików, pieprzu, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wegetariańska cassoulet z porów z grzankami gruyère, Cassoulet Z Trzema Fasolami, oraz Bean Cassoulet.
Instrukcje
1
W dużym garnku do zupy przykryj fasolę żurawinową 3 litrami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowa
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj 1 łyżkę koszernej soli, pęczek gałązek tymianku i liście laurowe. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować na umiarkowanym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
3
Odcedzić fasolę i wyrzucić gałązki tymianku i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
4
Tymczasem w dużej misce wlej 4 szklanki wrzącej wody na suszone borowiki i odstaw, aż grzyby będą miękkie, około 15 minut.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika. Powoli wlać płyn do namaczania grzybów do dużego rondla, odrzucając ostatni kawałek ziarnistego płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Dodać borowiki, pory, masło i 2 łyżeczki soli. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pory są bardzo miękkie i ciecz zgęstnieje lekko, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Zdjąć z ognia. Wymieszać z crme frache, 2 łyżeczki posiekanego tymianku, 2 łyżeczki posiekanego majeranku i zarezerwowaną fasolę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Majeranek
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku
10
Przenieść mieszaninę fasoli do 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
11
W małej misce wrzucić panko z oliwą z oliwek i pozostałą 1 łyżeczką posiekanego tymianku i majeranku; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina