Makaron Z Dzikimi Grzybami

Makaron Z Dzikimi Grzybami
Pastan z dzikich grzybów to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 288 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, cremini grzyby, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Dzikimi Grzybami, Sos Do Makaronu Z Dzikimi Grzybami, oraz Pijany Makaron Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszone grzyby moczyć we wrzącej gorącej wodzie w misce, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić na sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem ustawionym nad miską i zarezerwować płyn do namaczania, a następnie opłukać namoczone grzyby. Osuszyć i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzać 3 łyżki masła w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć świeże grzyby z czosnkiem, sól, i pieprz, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparowuje i grzyby są rumiane, 5 do 7 protokół. Wymieszaj posiekane namoczone grzyby i zarezerwowany płyn do namaczania grzybów i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę, a następnie usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gotować makaron w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente, o 5 protokół. Chochla się i rezerwy 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
GarnekGarnek
5
Makaron odcedzić w durszlaku, następnie dodać do grzybów na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
PatelniaPatelnia
6
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, podrzucając i dodając trochę makaronu gotowania płynu w razie potrzeby lekko płaszcz, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MakaronyMakarony
7
Dodaj szczypiorek, natkę pietruszki, skórkę z cytryny i sok, a następnie dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
SokSok
8
Podawać od razu z serem i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
1
Świeże kura-of-the-woods, Buk (zwany także shimeji) lub inne grzyby Dzikie mogą być zastąpione mieszanymi świeżymi grzybami.Informacje Żywieniowe
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2
Gourmet
3
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn