Carpaccio Z Buraków Pieczonych W Soli

Carpaccio Z Buraków Pieczonych W Soli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Carpaccio z buraków pieczonych w soli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Kabaczka I Sól Pieczone Buraki Z Miękkim Gotowane On, Carpaccio Z Buraków, oraz Carpaccio Z Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść 1/4-calową warstwę soli na dnie małego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić buraki na wierzchu soli, upewniając się, że nie dotykają się nawzajem. Przykryć buraki pozostałą solą (zachowaj trochę do przyprawiania) i piec do miękkości widlastej, około 1 godziny, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Usunąć buraki z soli i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W międzyczasie przygotuj dressing: przecier z koziego sera, creme fraiche, oliwę z oliwek, ocet i szalotkę w blenderze na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Creme FraicheCreme Fraiche
Ser KoziSer Kozi
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać liście szałwii i smażyć, aż chrupiące, 5 do 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Przełożyć łyżką szczelinową na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz do odsączenia; doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Buraki obrać (skórki od razu się ześlizgną) i pokroić na cienkie krążki za pomocą mandoliny lub ostrego noża. Podziel plastry buraków między talerze. Łyżka trochę sosu z koziego sera na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Rukolę umieścić w misce, skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodać sałatkę z rukoli do talerzy; skropić więcej sosu z koziego sera, w razie potrzeby. Top z orzeszkami pinii i smażoną szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
11
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn