Carpaccio Z Buraków Pieczonych W Soli

Carpaccio Z Buraków Pieczonych W Soli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Carpaccio z buraków pieczonych w soli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Kabaczka I Sól Pieczone Buraki Z Miękkim Gotowane On, Carpaccio Z Buraków, oraz Carpaccio Z Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść 1/4-calową warstwę soli na dnie małego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić buraki na wierzchu soli, upewniając się, że nie dotykają się nawzajem. Przykryć buraki pozostałą solą (zachowaj trochę do przyprawiania) i piec do miękkości widlastej, około 1 godziny, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Usunąć buraki z soli i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
W międzyczasie przygotuj dressing: przecier z koziego sera, creme fraiche, oliwę z oliwek, ocet i szalotkę w blenderze na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Creme FraicheCreme Fraiche
Ser KoziSer Kozi
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać liście szałwii i smażyć, aż chrupiące, 5 do 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Przełożyć łyżką szczelinową na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz do odsączenia; doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Buraki obrać (skórki od razu się ześlizgną) i pokroić na cienkie krążki za pomocą mandoliny lub ostrego noża. Podziel plastry buraków między talerze. Łyżka trochę sosu z koziego sera na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Rukolę umieścić w misce, skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać sałatkę z rukoli do talerzy; skropić więcej sosu z koziego sera, w razie potrzeby. Top z orzeszkami pinii i smażoną szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
11
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn