Carpaccio Z Buraków Pieczonych W Soli

Carpaccio Z Buraków Pieczonych W Soli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Carpaccio z buraków pieczonych w soli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Kabaczka I Sól Pieczone Buraki Z Miękkim Gotowane On, Carpaccio Z Buraków, oraz Carpaccio Z Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść 1/4-calową warstwę soli na dnie małego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić buraki na wierzchu soli, upewniając się, że nie dotykają się nawzajem. Przykryć buraki pozostałą solą (zachowaj trochę do przyprawiania) i piec do miękkości widlastej, około 1 godziny, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Usunąć buraki z soli i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
W międzyczasie przygotuj dressing: przecier z koziego sera, creme fraiche, oliwę z oliwek, ocet i szalotkę w blenderze na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme FraicheCreme Fraiche
Ser KoziSer Kozi
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać liście szałwii i smażyć, aż chrupiące, 5 do 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Przełożyć łyżką szczelinową na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz do odsączenia; doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Buraki obrać (skórki od razu się ześlizgną) i pokroić na cienkie krążki za pomocą mandoliny lub ostrego noża. Podziel plastry buraków między talerze. Łyżka trochę sosu z koziego sera na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Rukolę umieścić w misce, skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać sałatkę z rukoli do talerzy; skropić więcej sosu z koziego sera, w razie potrzeby. Top z orzeszkami pinii i smażoną szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
11
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn