Carne Guisada II

Carne Guisada II
Przepis Carne Guisadan II może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 12 godzin i 15 minut. To danie główne ma 322 kalorie, 34g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. 119 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, pieprz, papryka serrano chile, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, oraz Carne Guisada-Slow Cooker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Wołowinę gotować, aż będzie równomiernie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wylać nadmiar tłuszczu. Wymieszać z koncentratem pomidorowym, bulionem wołowym i wodą. Doprawić czosnkiem, chili w proszku, kminkiem, czarnym pieprzem, solą i papryką serrano. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano PepperSerrano Pepper
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
CzosnekCzosnek
KminekKminek
WodaWoda
SólSól
3
Rozpuścić skrobię kukurydzianą w niewielkiej ilości wody i wymieszać z gotującym się gulaszem, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
GulaszGulasz

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn