Carne Asada z czarną fasolą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Carne Asada z czarną fasolą może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 954 kalorie. Na 8,15 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ancho chile proszek, steki oko, awokado i limonki kliny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carne Asada, Carne Asada, oraz Carne Asada.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzej 1 łyżkę oleju roślinnego.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać chile proszku, ocet, 1 łyżeczka oregano i 3/4 szklanki wody i gotować na bardzo małym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż marynata jest lekko zagęszczony, o 3 protokół. Doprawić solą.
Przenieść marynatę do dużego naczynia do pieczenia i ostudzić całkowicie.
Dodaj steki i włączyć do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozpal grilla. W dużym rondlu podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju.
Dodać chorizo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść chorizo do miski; zarezerwować go do innego użycia.
Dodać cebulę do rondla wraz z pozostałą 1/2 łyżeczki oregano i gotować, aż zmięknie, o 6 protokół.
Dodać fasolę z ich płynem i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Doprawić lekko solą.
Grilluj steki rib eye na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, około 12 minut na średnio rzadkie mięso.
Steki podawać z czarną fasolą, plastrami awokado i limonką.