Carciofi Sott ' Olio: Marynowane Karczochy
Carciofi Sott ' Olio: marynowane karczochy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 95 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odebrać liście mięty, oliwa z oliwek plus, płatki chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Carciofi Ripieni: Nadziewane Karczochy, Carciofi Arrostiti (karczochy pieczone), oraz Karczochy Nadziewane (Carciofi Ripieni) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim karczochy i pokroić w 1/2 cala grubości klinów i natrzeć z cytryny cięcia. W dużym, heavy-DNA rondel, połączyć karczochy, czosnek, płatki chile, i liście mięty i przykryć oliwą z oliwek.
Umieścić patelnię na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gdy środek się zagotuje, zdejmij z ognia, przykryj i pozostaw do ostygnięcia w oleju.
Przełożyć schłodzone karczochy do czystego słoika, dodając szczyptę chiles co filiżankę kawałków karczocha, przykryć nowym olejem i uszczelnić. Aby służyć, odsączyć olej i podawać w temperaturze pokojowej lub ponownie podgrzany na patelni saute, doprawione solą i pieprzem.