Carbonara Toskańska

Carbonara Toskańska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj toskańskiego Carbonaran. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żółtka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), Ham Carbonara, oraz Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spaghetti al dente (twarde, ale nie twarde) ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Tymczasem, smażyć pancetta i cebulę na średnim ogniu w dużym, patelnia prosta jednostronna aż pancetta jest chrupiące i cebula zmiękła. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W średniej misce wymieszać żółtka, śmietanę i starty ser. Gdy spaghetti jest gotowy odcedzić i wrzucić go do patelni z pancetta i cebuli. Szybko wlać mieszaninę jaj na spaghetti i wrzucić wszystko razem dobrze do połączenia. Ciepło resztkowe z patelni, cebuli i spaghetti wystarczy, aby ugotować jajka i zrobić kremowy sos. Bezpośrednie ciepło z płyty kuchennej sprawi, że rozgotowany, jajecznica, guzowaty bałagan. Spaghetti przyprawiamy solą i pieprzem i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Cook ' s Note: można również zrobić to danie przy użyciu dowolnego kształtu makaronu chcesz. Spróbuj penne, fusilli, muszle lub cavatappi na twist na klasyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CavatappiCavatappi
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
PennePenne
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn