Cara Cara pomarańczowa marmolada Blondies z czekoladą
Cara Caran pomarańczowa marmolada Blondies z czekoladowymi chipsami może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis od Serious Eats ma 67 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać storebought Marmolada pomarańczowa, jajko, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cara Caran Marmolada Pomarańczowa, Waniliowe balsamiczne pieczone udka z kurczaka z sosem Cara Caran Orange # VanillaWeek, oraz Niskokaloryczny Pudding pomarańczowy z pomarańczami Cara Caran dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do temperatury 350ºF. Linia 8-na 8-calową patelnię do pieczenia z pergaminem. Spryskaj patelnię nieprzywierającym sprayem, kurz mąką i wypuść nadmiar.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. W dużej misce, ubić masło i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, 2 do 3 protokół. Ubić w jajku, ekstrakt z wanilii i sok pomarańczowy. Stopniowo beat w mieszaninie mąki tylko do połączenia. Wymieszać w czekoladzie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wygładzić go do krawędzi. Upuść łyżki dżemu na powierzchnię ciasta, a następnie delikatnie obracaj je nożem.
Piec blondies, aż będą dmuchane i złoty i wykałaczka włożona w centrum wychodzi z kilku wilgotnych okruchów dołączonych, 30 do 35 protokół. Blondie ostudzić całkowicie na patelni na drucianym stelażu, a następnie pokroić w kwadraty. Blondies mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.