Cappuccino Trifle

Cappuccino Trifle
Cappuccino drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 333 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kakao w proszku, ziarna kawy, bloki 1/3 mniej tłuszczu twarogu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Cappuccino Trifle, Trifle Z Musem Cappuccino, oraz Holiday Cappuccino Trifle.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 z regałem w dolnej trzeciej. Mąkę i sól przesiać dwukrotnie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby ciasto: w misce, ubić białka z mikserem elektrycznym z małą prędkością do spienienia (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić na średniej wysokości, aż uformują się puszyste i miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż jaja utworzą szczyt, gdy trzepak zostanie wyciągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Białka przenieść do dużej miski; przesiać 1/3 mieszanki mąki na białka. Złóż, za pomocą gumowej szpatułki, skrobając od dna miski. Kontynuuj przesiewanie i składanie mieszanki mąki partiami; złóż skórkę z cytryny i pokruszone ziarna kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KawyZiarna Kawy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść mieszaninę do suchej, nieoczyszczonej 10-calowej miski rurowej. Przeprowadź nóż przez mieszaninę, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec, aż góra będzie tylko złoty i mały nóż włożony do ciasta wychodzi czysty (około 45 minut). Odwróć patelnię do góry nogami, aby ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Uruchom nóż wokół krawędzi i środka patelni; usuń ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Ciasto pokroić poziomo na trzecie części; odstawić.
9
Pokrój 1/2 truskawek na trzecie lub połówki, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
10
Przenieść do średniej miski i posypać 1 łyżką cukru granulowanego; wrzucić i rezerwy. Pozostałe truskawki pokroić na średnie kawałki; przenieść do drugiej miski, a następnie posypać 2 łyżkami cukru granulowanego i 1 łyżką mieszanki espresso w proszku. Rzut i rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Aby zrobić krem espresso: ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości (najlepiej z uchwytem łopatkowym), aż będzie gładki. Ubić cukrem pudrem na małej prędkości, dodając espresso w proszku i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Do średniej miski przełożyć masę z serem śmietankowym; ręcznie wymieszać z kwaśną śmietaną. Zaparkuj krem espresso w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
W czystej misce ubij białka na niskim poziomie, aż staną się spienione (około 2 minut). Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki cukru granulowanego. Ubić, aż białka będą błyszczące i trzymać sztywne szczyty; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Aby złożyć: ułóż 1/3 pokrojonego ciasta na dnie dużego szklanego naczynia do serwowania.
15
Dobrze posmaruj ciasto mieszanką espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
16
Na ciasto rozprowadzić 1/3 kremu espresso, a następnie 1/2 mieszanki białek. Przykryć 1/3 posiekanych truskawek i ich płynu oraz 1/3 pokrojonych truskawek; lekko pokroić w proszek kakaowy. Powtórz z drugą warstwą. Na wierzchnią warstwę posmaruj ostatnią warstwę ciasta pozostałą mieszanką espresso w proszku, a na wierzch pozostałą mieszanką kremu espresso, posiekanymi i pokrojonymi truskawkami i pozostałą cieczą; odkurz proszkiem kakaowym. (Drobiazg można podać od razu lub przykryć folią i schłodzić do 6 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn