Cantaloupe Frenzy

Cantaloupe Frenzy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cantaloupe Frenzy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka kantalupy, kostki lodu, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Coconut Frenzy Cake (Low Carb and Gluten Free), Chunky Chicken And Vegetable Alphabet Soup To Gear up for Summer Frenzy, oraz Ciasto Z Kantalupą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kostki kantalupy i lód w pojemniku blendera. Proces, aż lód jest w małych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać cukier i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Wlać do wysokich szklanek i podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn