Cantaloupe Frenzy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cantaloupe Frenzy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka kantalupy, kostki lodu, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Coconut Frenzy Cake (Low Carb and Gluten Free), Chunky Chicken And Vegetable Alphabet Soup To Gear up for Summer Frenzy, oraz Ciasto Z Kantalupą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kostki kantalupy i lód w pojemniku blendera. Proces, aż lód jest w małych kawałkach.
Wlać do wysokich szklanek i podawać natychmiast.