Cannoli Cupcakes
Przepis Cannoli Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier cukierniczy, czekoladowe loki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cannoli Cupcakes, Cannoli Cupcakes, oraz Babeczki Cannoli Wypełnione Kremem.
Instrukcje
Przygotować ciasto mix ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wypełnij wyłożone papierem kubki jumbo muffin trzy czwarte pełne.
Piec zgodnie ze wskazówkami Opakowania przez 24-28 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W małej misce, beat 1/2 szklanki śmietany, aż sztywne szczyty tworzą; odstawić. W dużej misce połącz ser ricotta, cukier cukierniczy, ser Mascarpone i ekstrakt na gładką masę. Złożyć w pistacje i bitą śmietanę.
Odetnij wierzch każdej babeczki.
Spread lub rur cupcakes z mieszanki sera; zastąpić Topy. W małym rondlu rozpuść białą czekoladę do pieczenia z pozostałą śmietaną na małym ogniu; mieszaj do uzyskania gładkiej masy.
Zdjąć z ognia. Schłodzić do temperatury pokojowej. Łyżka nad babeczkami; posypać czekoladowymi loczkami. Przechowywać w lodówce resztki.