Cannelloni z jagnięciną Candice z pesto miętowym

Cannelloni z jagnięciną Candice z pesto miętowym
Candice's Lamb Cannelloni z miętowym pesto to przystawka dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 259 kalorii . Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonej jagnięciny, oliwy z oliwek, koziego sera i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 43% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kebab Jagnięcy z Pesto Miętowym , Kabob Jagnięcy z Pesto Miętowym i Kotleciki Jagnięce Z Pesto Miętowym .

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę. Gotuj makaron we wrzącej wodzie bez przykrycia, aż będzie ugotowany, ale nadal twardy, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze odcedź na durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Każdy arkusz przekrój na pół, wzdłuż.
4
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu; smaż jagnięcinę na gorącym oleju, aż będzie równomiernie rumiana, od 7 do 10 minut. Doprawić szałwią, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zdjąć z ognia; wmieszać kozi ser do ugotowanej jagnięciny. Nałóż około 1 łyżkę stołową mieszanki jagnięcej na środek każdego arkusza lasagne i zwiń w rulon; ułożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Ser KoziSer Kozi
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Zmiksuj miętę, orzeszki piniowe i oliwę z oliwek w blenderze, aż zostaną drobno posiekane, ale nie upłynnione; posmaruj bułki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Banfi Rosa Regale Brachetto. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Banfi Rosa Regale Brachetto
Wino to oferowane jest w lokalach Starbucks®, w których oferowane jest wieczorne menu. Miękkie czerwone wino musujące produkowane z Brachetto. Ta niezwykle aromatyczna, złożona i historyczna odmiana winorośli rośnie wyłącznie na obszarze Acqui Terme, w południowym Piemoncie. Zimna maceracja winogron, a następnie miękkie tłoczenie pozwala wydobyć ze skórek typowe intensywne aromaty i nadaje winu charakterystyczny jasnorubinowoczerwony kolor. Bardzo przyjemna i niezwykle elegancka. Idealna na każdą okazję. Wyjątkowe i świąteczne wino musujące, uwodzicielski aperitif i eleganckie wino deserowe. Dobrze komponuje się z owocami morza, serami, pikantnymi potrawami i czekoladą. Podać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn