Cannelloni z jagnięciną Candice z pesto miętowym

Cannelloni z jagnięciną Candice z pesto miętowym
Cannelloni jagnięce Candice z pesto miętowym może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 259 kalorii , 9 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i kup pieprz, miętę, mieloną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44% , to danie jest całkiem dobre. Spróbuj kebabów jagnięcych z pesto miętowym , kebabów jagnięcych z pesto miętowym i kotletów jagnięcych z pesto miętowym, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę. Gotuj makaron we wrzącej wodzie bez przykrycia, aż będzie ugotowany, ale nadal twardy, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dobrze odcedź na durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Każdy arkusz przekrój na pół, wzdłuż.
4
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu; smaż jagnięcinę na gorącym oleju, aż będzie równomiernie rumiana, od 7 do 10 minut. Doprawić szałwią, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia; wmieszać kozi ser do ugotowanej jagnięciny. Nałóż około 1 łyżkę stołową mieszanki jagnięcej na środek każdego arkusza lasagne i zwiń w rulon; ułożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Ser KoziSer Kozi
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Zmiksuj miętę, orzeszki piniowe i oliwę z oliwek w blenderze, aż zostaną drobno posiekane, ale nie upłynnione; posmaruj bułki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Blady, słoneczny żółty kolor i lekkie frizzante, Moscato d'Asti ma intensywny aromat brzoskwiń, płatków róż i imbiru. Na podniebieniu jest delikatnie słodkie i musujące z umiarkowaną kwasowością, dobrą równowagą, dobrą złożonością i finiszem świeżych moreli. Znakomity jako aperitif, doskonały dodatek do kuchni panazjatyckiej i homarów, a także ciast, deserów owocowych i kremowych oraz serów pleśniowych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn