Candy Corn Suckers
Candy Corn Suckers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Halloween. Udaj się do sklepu i odbierz plastikowe pierścienie na palec pająka, plastik, ekstrakt z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bloody Suckers, Fun Cookie Suckers, oraz Candy Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: formy do lizaków; Silikonowa Mata do pieczenia
Jeśli masz lizak kołnierz formy, położyć je na silikonowej maty do pieczenia wyłożone blachy pan, dopasować je z patyczkami i umieścić 1 kawałek kukurydzy cukierków w każdym kołnierzu. Lub po prostu ułóż patyki w rzędach na macie silpat, pozostawiając 3 cale przestrzeni między nimi i umieść kawałek cukierkowej kukurydzy nad kijem.
Cukier, syrop kukurydziany i wodę połączyć w czystym, suchym rondlu (najlepiej 1 z wylewką) wyposażonym w termometr cukierkowy i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Bez mieszania, gotować, aż mieszanina osiągnie 305 stopni F lub" hard crack " etap na termometrze cukierków. (Podczas gotowania syropu, czasami zmyj boki patelni czystą szczotką zanurzoną w wodzie, aby zapobiec krystalizacji.)
Gdy mieszanina zostanie wykonana, wyjmij garnek z ognia i zanurz go w łaźni lodowej na 15 sekund, aby zatrzymać gotowanie.
Dodaj ekstrakt i barwnik spożywczy i bardzo delikatnie wymieszaj drewnianym szpikulcem, aby kolor był równomiernie rozłożony. (Aby uniknąć pęcherzyków powietrza w gotowych lizakach, mieszaj mieszaninę delikatnie w obu kierunkach, ale uważaj, aby nie przesadzić.)
Wlać lub ostrożnie łyżkę syropu do form lub tylko nad patyczkami i odciskami cukierków, jeśli nie za pomocą kołnierzy, aby zrobić ćwierć wielkości dysku. Ostudzić do twardego, co najmniej 20 minut.
Podnieś przyssawki z maty i usuń z form. Wsuń plastikowe torby na lizaki i zamknij torebkę plastikowym pierścieniem palca pająka. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 dni.