Candy Corn
Candy Corn to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Mieszanka syropu kukurydzianego, masło, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Candy Corn, Candy Corn Muffins, oraz Candy Corn Bark dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce miksera wymieszać cukier puder, suche mleko i sól. Pulsuj 4 do 5 razy, aż mieszanina będzie gładka i dobrze połączona. Odstawić.
Połączyć cukier, syrop kukurydziany i wodę w garnku 2-quart. Umieścić na średnim ogniu, przykryć i gotować przez 4 protokół.
Dodaj masło, klip na termometr cukierków i doprowadzić mieszaninę do 230 stopni F, O 1 do 2 protokół. Gdy syrop cukrowy osiągnie 230 stopni F, zdejmij garnek z ognia i wyjmij termometr.
Dodaj wanilię i suchą mieszaninę, ciągle mieszając silikonową szpatułką, aż do dobrego połączenia.
Wlać na pół blachy pan wyłożone matą silikonową do pieczenia. Ostudzić, aż mieszanina będzie wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, około 10 do 15 minut. Ciasto podzielić na 3 równe kawałki.
Dodaj 2 krople żółtego barwnika spożywczego do 1 kawałka i wyrabiaj ciasto, aż kolor będzie spójny.
Dodaj 2 krople pomarańczy do drugiego kawałka i zagniataj, aż kolor będzie spójny. Pozostaw trzeci kawałek na biało.
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na pasmo o długości około 18 cali.
Przeciąć każdą nitkę na pół.
Zwiń 1 z białych kawałków w pasmo o grubości około 1/2 cala i długości około 22 cali. Powt. z żółtym kawałkiem i pomarańczowym kawałkiem.
Ułóż pasma obok siebie i naciśnij je razem palcami.
Pokroić nici na 4-calowe kawałki.
Ułóż pasma, po 1 na raz, na matę silikonową i naciśnij w kształt klina, jak trójkąt. Użyj krajalnicy do masła drutu pokroić cukierki na kawałki. Jeśli nie masz krajalnicy do masła, użyj noża, metalowego skrobaka lub noża do pizzy, aby pokroić ciasto na małe kawałki. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem.
Ułóż gotowe kawałki na kawałku pergaminu lub woskowanego papieru do wyschnięcia przez 1 godzinę. Przechowywać w szczelnym pojemniku z pergaminem między każdą warstwą.