Candy Cap
Candy Cap może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 99g tłuszczu, oraz w sumie 1371 kalorii. Jeśli masz cukierki cap grzyby, sól, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cukierki Cajeta (Cukierki Cynamonowe Do Żucia), Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Ciasto Z Batonikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, ciężkim dnie, niereaktywny rondel na średnim ogniu, połączyć śmietanę, mleko i sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gorące, ale nie wrzenia.
Dodaj zmielone czapki cukierków.
Zdjąć z ognia i pozostawić strome przez co najmniej 1 godzinę lub do 2 godzin.
Gdy poczujesz, że twoje grzyby są w dobrym miejscu, Przywróć patelnię do średniego ciepła i przywróć mieszaninę do gorąca.
Napełnij dużą miskę lub patelnię lodem i wodą.
Umieść dużą, czystą miskę w łaźni lodowej i dopasuj miskę za pomocą Sitka o drobnej siatce.
W międzyczasie, w średniej misce, ubij razem żółtka i cukier, aż dobrze wymieszane.
Usunąć mieszaninę kremu z ognia. Powoli wlej około połowy gorącej mieszanki śmietany do mieszaniny żółtka, stale ubijając.
Przenieść mieszaninę żółtka z powrotem do rondla z pozostałą mieszaniną śmietany i przywrócić go do średniego ciepła. Gotuj, stale mieszając gumową szpatułką i upewniając się, że zeskrobujesz dno rondla, aby nie przypalił się, dopóki ciecz nie zacznie parować i poczujesz, że szpatułka zeskrobuje dno patelni, od 2 do 3 minut.
Wyjmij krem z ognia i natychmiast wlej go przez sitko do czystej miski, którą ustawiłeś w łaźni lodowej.
Ostudzić, mieszając od czasu do czasu.
Gdy krem całkowicie ostygnie, przykryć miskę szczelnie i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub najlepiej przez noc. Gdy będziesz gotowy do zamrożenia kremu, przenieś go do maszyny do lodów i obróć zgodnie z instrukcjami producenta. Spożyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika, przykryć i zamrozić na okres do 1 tygodnia.
Ciekawostka: aby zacząć sprzedawać ten smak, musieliśmy wprowadzić pewne zmiany w brandingu. Nie mogliśmy sprzedać lizaka, kiedy nazwaliśmy go "Candy Cap Mushroom" - najwyraźniej ludzie boją się lodów grzybowych? Więc teraz wymieniamy go jako " Candy Cap (spróbuj najpierw, a potem Ci powiemy)."Jak tylko włożyli go do ust, wychodzi zdanie" jest naprawdę naprawdę dobry."
Z Humphry Slocombe Ice Cream Book Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. Copyright © 2012 by Jake Godby and Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Frankie Frankeny. Wydany przez Chronicle Books, LLC.