Candy Cane Croquembouche

Candy Cane Croquembouche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Candy Cane Croquembouche spróbować. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Mieszanka laski cukierków, ser mascarpone, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Pie, oraz Candy Cane Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody, masło, cukier granulowany i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć z ognia i przesiać mąkę bezpośrednio na patelnię; mieszać drewnianą łyżką, aż utworzy się pasta. Wróć do średniego ognia i gotuj, stale mieszając, aż pasta będzie błyszcząca i odciągnie się od strony patelni, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieść do miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek i ubić na średniej prędkości, aby lekko ostygnąć, około 2 minut. Ubić w 1 jajku, aż do włączenia, a następnie ubić w 1 jajku więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
4
Trzecie jajko ubić w małej misce, następnie ubić do ciasta, 1 łyżkę na raz, aż będzie gładkie i ciasne. (Możesz nie potrzebować całego trzeciego jajka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przenieść ciasto do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala. Rury 1 1/4 cala rund ciasta na przygotowanych blach do pieczenia, o 1 cal od siebie; powinieneś mieć około 50 ptysiów. (Alternatywnie, wrzucić ciasto w małych kopcach na blachy do pieczenia z łyżką.) Ciasto wygładzamy zwilżonym palcem, następnie przekładamy do piekarnika i pieczemy do momentu, aż się wydmuchnie, 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i kontynuować pieczenie do złotego, 5 Więcej minut. Wyłącz piekarnik, ale pozostawić ptysie wewnątrz do wyschnięcia, 5 do 7 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i przebić mały otwór w każdym puff za pomocą noża do parowania, aby umożliwić ucieczkę pary; przenieść do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Włożyć białą czekoladę do średniej żaroodpornej miseczki. Ciężką śmietanę zagotować w małym rondelku, a następnie polać czekoladą. Delikatnie ubijać, aż będzie gładka i chłodna, około 7 minut; ubić ekstrakt z mięty pieprzowej. Zamieszać w mascarpone aż do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż wystarczająco grube rury, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przelej do dużej torebki z ciastem wyposażonej w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Włóż końcówkę woreczka do ciasta do otworu w każdym pufie i rurki w nadzieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4
Przenieść wypełnione chrupki do blachy do pieczenia; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Cukier i mleko ubić w dużej misce na gładką masę. Zmontować croquembouche: zanurzyć dno puff do lukru, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przełożyć puff na talerz, polewając bokiem w dół. Powtórz z większą ilością puffów, układając je obok siebie w 7-calowym okręgu. Wypełnij okrąg z więcej puffs ustabilizować podstawy wieży. Kontynuuj budowę stożkowej wieży puffów, używając lukru, aby utrzymać je na miejscu. (Jeśli lukier staje się zbyt gęsty, ubijaj więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Kroquembouche odkurzyć cukrem cukierniczym i posypać pokruszonymi laskami cukierkowymi; schłodzić do momentu ustawienia, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Candy CaneCandy Cane
4
Zdjęcia Johnny Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn