Canadian Barn BBQ Sauce to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka musu jabłkowego, sól czosnkowa, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowy wegański sos BBQ, Chowder Red Barn, oraz Piernikowa Stodoła dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj sos jabłkowy, ketchup, pakowany brązowy cukier, sok z cytryny, sól, czarny pieprz, papryka, sól czosnkową i zmielony cynamon. Użyj mieszaniny do marynowania żeber w lodówce przez co najmniej 30 minut przed przygotowaniem zgodnie z potrzebami. Służy również do fastrygowania żeber podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon Mielony
Pieprz Czarny
Brązowy Cukier
Sól Czosnkowa
Sok Z Cytryny
Mus Jabłkowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki