Campbell ' s Kitchen zapiekanka z tuńczykiem i makaronem
Campbell ' s Kitchen zapiekanka z tuńczykiem i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, bułkę tartą, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zupę, mleko, pimiento, groszek, tuńczyk i makaron wymieszać w 1 1/2-quart zapiekanka.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 20 minut lub do gorąca. Mieszaj.
Bułkę tartą wymieszać z masłem i posypać wierzchem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.