Campbell ' s Kitchen kremowy makaron Primavera
Campbell ' s Kitchen Creamy Pasta Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację warzyw, wodę, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Nadruk: makaron Primavera ze szpinakowym Pesto-smukła Kuchnia, Kremowy makaron Primavera dla dwojga, oraz Kremowy Makaron Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać zupę, woda, ser, sok z cytryny, bazylia, czosnek w proszku, czarny pieprz i warzywa w 10-calowej patelni na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj spaghetti na patelni i wrzucić do herbu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.