Campbell ' s Corned Beef and Cabbage

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj peklowanej wołowiny i kapusty Campbella. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 383 kalorie, 37g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to raczej tanie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka marchew, bulion wołowy, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Peklowana Wołowina I Kapusta, Peklowana Wołowina Z Kapustą, oraz Nyc peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawartość opakowania przypraw wlać do filtra kawy. Krawat ze sznurkiem, aby utworzyć wiązkę.
Umieścić wołowinę w garnku z sosem 6-quart.
Podgrzać na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 2 godziny i 15 minut.
Dodaj cebulę, ziemniaki i marchew do garnka z sosem. Przykryć i gotować przez 30 minut.
Dodać kapustę. Przykryć i gotować przez 15 minut lub do wołowiny i warzyw są przetargu widłowego.
Usunąć i wyrzucić pakiet przypraw.