Campanelle z pomidorami i fetą
Campanelle z pomidorami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory winogronowe, pomidorki koktajlowe, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Campanelle z prażonymi winogronami i fetą, Makaron Campanelle z Tunanem i pomidorami, oraz Pomidory z serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Tymczasem rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Dodaj zieloną cebulę, czosnek i wszystkie pomidory; smażyć, aż pomidory zaczną mięknąć i zwinąć, o 7 protokół.
Odcedzić makaron. Wróć do trawki.
Dodaj mieszaninę pomidorów, rukolę i pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek; wrzucić, aż rukola zacznie więdnąć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron przekładamy na talerze.
Posypać serem feta i podawać.