California Rose Punch

California Rose Punch
Przepis California Rose Punch można zrobić w około 10 minut. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 5,03 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 356 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 33 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jeśli masz pod ręką musującą lemoniadę, Likier jeżynowy, cytrynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę polubiło ten napój. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 66%. Podobne przepisy obejmują California Milk Punch, Poncz różowy, oraz Poncz Do Wina Różanego.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wino, lemoniadę, Likier, jeżyny, maliny, nektaryny, cytryny i pomarańcze w dużym dzbanku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
NektarynaNektaryna
LemoniadaLemoniada
(z Kartonu)(z Kartonu)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn