Caldeirada (Portugalski gulasz rybny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 240G białka, 127 g tłuszczu, oraz w sumie 2926 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 24,41 zł / porcja. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ryby, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz Rybny Po Portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym garnku umieść warstwy cebuli, pomidorów, ryb, papryki i ziemniaków. Ułóż warstwy, aż składniki się skończą. Na wierzch umieścić pietruszkę, liść laurowy, szafran i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Szafran
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Posypać winem, wodą i oliwą z oliwek.Weź do pieca i niech gotować w małym płomieniu przez około 45 protokół. Potrząśnij patelnią raz na jakiś czas. Nie mieszaj, po prostu wstrząśnij patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.