Calamari Marinara wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki, pomidory w puszkach, rurki kalmarów i macki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Kalmary smażone na patelni z pikantną marynatą nad Linguine, Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, oraz Kalmary dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wytnij rurki kalmarów na pierścienie o grubości 1/4 cala. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki Squid
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj czosnek i cebulę; smażyć 3 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pierścienie kalmarów i macki, bulion i następne 5 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut.