Cakespy: Resztki Budyniu Piernikowego Z Ajerkoniakiem
Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli 52 grosze za porcję spada twój budżet, Cakespy: resztki piernikowego puddingu z ajerkoniakiem mogą być niesamowite bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ajerkoniak, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 100 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Z Piernika Z Ajerkoniakiem, Cakespy: Resztki Halloween Candy Pie, oraz Cakespy: Leftover Peeps s ' Amore Ice Cream Pie.
Instrukcje
Masło 8x8-calowe naczynie do pieczenia lub talerz ciasta.
Kostka węglowodanów z wyboru.
Umieścić w masle do pieczenia naczynia lub płyty ciasto.
W małej misce ubijamy dwa jajka.
Wymieszać z ajerkoniakiem lub śmietaną.
Ubij z wanilią. Delikatnie wlać węglowodany w kostkę.
Niech to namoczyć podczas niech piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Używając obieraczki do warzyw, obierz zimne masło bezpośrednio na wierzch zapiekanki przed pieczeniem, aby masło stopiło się podczas pieczenia. Nie, to nie jest absolutnie konieczne, ale takie pyszne.
Piec przez 30-35 minut, lub do złotego i lekko chrupiące na wierzchu.