Cakespy: Domowe Rozmowy Serca
Cakespy: domowe serca konwersacyjne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 100 porcji z 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przepis ten zachwycił 253 osoby. Mieszanka barwników spożywczych, noży, ekstraktów smakowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cakespy: Conversation Heart Cream Pie, Prawie Znane Serca Konwersacyjne, oraz Cakespy: Kukurydza Wielkanocna Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść syrop kukurydziany, żelatynę i wodę w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Mieszaj, aż żelatyna będzie dobrze rozprowadzona. Podgrzać mieszaninę w mikrofalówce przez 30 sekund, aby żelatyna się rozpuszczała i dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę żelatyny do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Dodać jedną filiżankę cukru cukierniczego i obrócić mikser na niski poziom, mieszając do momentu włączenia cukru. Zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że cukier wszystko miesza się w.
Kontynuuj dodawanie pozostałego cukru cukierniczego, po jednej filiżance na raz, dobrze mieszając, aż do dodania wszystkich 2 funtów. Podczas mieszania okresowo zatrzymuj mikser i zeskrobuj dno i boki miski. Mieszanka przechodzi od cienkiej, wodnistej cieczy do szkliwopodobnej konsystencji do niezwykle grubego ciasta.
Po włączeniu całego cukru odkurz powierzchnię roboczą (użyłem maty silikonowej) cukrem niektórych cukierników i zeskrobaj cukierki na powierzchnię roboczą. Cukierki będą bardzo lepkie i sztywne. Obficie odkurz górną część kulki cukierków cukrem cukierników i zacznij ugniatać cukierki jak ciasto chlebowe, składając kulkę ciasta na siebie, a następnie użyj pięty dłoni, aby ją zepchnąć. Daj cukierek ćwierć obrotu i powtórz proces, odkurzając go większą ilością cukru cukierniczego tak często, jak to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu się do deski lub rąk. Zagniataj, aż cukierki nie będą już lepkie, ale gładkie. Oryginalny przepis nazwał teksturę docelową "satiny", ale znalazłem to trochę jak Tekstura giętkiej gliny.
Zdecyduj, ile kolorów i smaków serca rozmowy chcesz zrobić, i podzielić ciasto cukierków na tyle porcji. Aby posmakować i pokolorować cukierki, weź jedną z kulek i spłaszcz ją na dysk wielkości dłoni.
Dodaj kilka kropli barwnika spożywczego i małą kroplę ekstraktu smakowego na środek płyty i złóż ją na siebie. (Uwaga: dobrym pomysłem jest noszenie jednorazowych plastikowych rękawiczek podczas tego kroku, w przeciwnym razie skończysz z rękami, które wyglądają, jakby były farbowane krawatem). Zagnieść kulkę ciasta, tak jak wcześniej, aż kolor jest równomiernie rozproszone w całym cukierków, a wszystkie smugi zniknęły. Powtórz ten proces z pozostałymi kulkami ciasta cukierkowego, aż wszystkie kawałki będą kolorowe i aromatyzowane.
Mieszanie koloru i smaku do ciasta zajmuje trochę czasu. Jak skończyłem barwienia każdej kuli ciasta, i owinął każdy bezpiecznie w folię tak, że nie wyschną, a ja skończyłem resztę.
Odkurz powierzchnię roboczą i wałek do ciasta cukrem cukierniczym i rozwałkuj jedną z kulek cukierków na żądaną grubość. I walcowane Moje do około 1/3 cala grubości dość tłuste małe cukierki, ale tak naprawdę, można toczyć go do dowolnej grubości chcesz. Należy pamiętać, że im cieńsze toczyć, tym bardziej kruche cukierki będą.
Użyj noży w kształcie serca, aby wyciąć serca z walcowanych cukierków i przenieść serca do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Jak trafnie zauważa oryginalny przepis, mniejsze serca są bardziej realistyczne, ale większe serca są łatwiejsze do pisania wiadomości. Gdy już wyciąć swoje serca, można ponownie przetoczyć skrawki, aby uzyskać więcej kształtów z cukierków. Powtórz z pozostałymi kulkami cukierków.
Pozwól swoim sercom wyschnąć na powietrzu przez co najmniej 24 godziny przed napisaniem na nich. Ten krok jest bardzo ważny, ponieważ dodatkowa wilgoć w sercach spowoduje, że atrament zacznie działać, jeśli nie pozwolisz mu wyschnąć prawidłowo.
Uwaga: próbowałem pisać na niektórych sercach w ciągu 24 godzin, a niektóre w ciągu 48 godzin-podczas gdy te, które wyschły tylko przez 24 godziny, były w porządku pisać na, te, które wyschły przez 48 godzin, były jeszcze lepszą powierzchnią do pisania.
Po wyschnięciu serca użyj znaczników do pisania żywności, aby napisać wiadomości, które pochodzą z twojego serca. Przechowuj swoje serca konwersacyjne w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.