Cakespy: Buche de Thanksgiving

Cakespy: Buche de Thanksgiving
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cakespy: Buche de Thanksgiving spróbować. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 198 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, pisanie lukrem, dynia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cakespy: Thanksgiving Cookie Turkeys, Cakespy: Dziękczynienie Resztki Cranberry Nut Kwadraty, oraz Cakespy: Święto Dziękczynienia ciasto z prawdziwego indyka! I Resztki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 15 x 10 x 1-cala blachy do pieczenia z pergaminem. Spryskaj pergamin nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
2
W dużej misce ubij żółtka na dużej prędkości, aż będą gęste i żółte. Stopniowo dodawaj 1/2 szklanki cukru i całą dynię, ubijając wysoko, aż cukier w większości się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Czerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik SpożywczyCzerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik Spożywczy
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
W małej miseczce ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać pozostały cukier, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól; złożyć do mieszaniny dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(uniwersalne Zastosowanie Również)(uniwersalne Zastosowanie Również)
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
Czerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik SpożywczyCzerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik Spożywczy
Posiekane Suszone Morele Lub RodzynkiPosiekane Suszone Morele Lub Rodzynki
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
5
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
6
Piec przez 12 do 15 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Ostudzić przez około 5 minut, tylko wystarczająco długo, aby ciasto się ustawiło. Ciasto obrócić na czysty ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie odkleić pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
7
Roll up ciasto w stylu galaretki ręcznik roll, począwszy od krótkiego boku; niech ostygnie całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
8
Przygotuj nadzienie. W mikserze elektrycznym ubić serek śmietankowy, masło, cukier cukierniczy i wanilię, aż będzie gładki (będzie to konsystencja do smarowania, nieco mniej sztywna niż lukier z serem śmietankowym). Rozwiń ciasto; rozłóż nadzienie równomiernie, prawie, ale nie do końca na krawędziach (po zwinięciu go z powrotem lukier wypełni odkryte końce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
9
Jeszcze raz. Przykryć i schłodzić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
10
Odciąć mały kawałek z obu końców ciasta, aby upewnić się, że jest płaski na końcach-z tych skrawków, w razie potrzeby, można wyciąć kawałek ciasta w małe kółko, które można przymocować do boku z odrobiną resztek nadzienia lub za pomocą wykałaczki (będzie to "gałąź" z boku).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
11
Przygotuj lukier. W mikserze elektrycznym, połączyć Serek i masło i ubić, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Dodawać cukier cukierniczy, kawałek po kawałku, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję (użyłam około 3 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
13
Dodać wanilię i kakao w proszku i wymieszać aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do MiękkościCzerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do Miękkości
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
14
Rozprowadź lukier na schłodzonym cieście (w zależności od tekstury gotowego ciasta, możesz najpierw nałożyć okruchy, ale stwierdziłam, że nie muszę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
15
Niech ciasto schłodzi się przez około pół godziny, a następnie nałóż na ciasto detal logu. użyłam białego lukru do pisania Wiltona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pisanie OblodzeniaPisanie Oblodzenia
16
W razie potrzeby udekoruj indyki marcepanem: wymieszaj kawałek marcepanu wielkości piłki golfowej z barwnikiem spożywczym (użyłam 2 kropli czerwonego, 4 kropli żółtego i maleńkiej kropli Zielonego), aby uzyskać bogaty, spalony kolor gotowanego indyka sienna; oddziel na jedną dużą kulę i dwie mniejsze; zwiń dużą w owal, a mniejsze kawałki w kształty łez, ale z tępym końcem; to są Twoje pałeczki perkusyjne. Uformuj małe kawałki białego marcepanu, tworząc mini kości i przymocuj je do kawałków pałeczek; zmontuj wszystko i dodaj inne detale marcepanu zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
MarcepanMarcepan
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn