Cake Mix Fudgy Peppermint Cookies
Cake Mix Fudgy Peppermint Cookies to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany do ubijania, wanilia, betty devil ' s Food Cake mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peppermint Fudgy Brownie Cookies, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz No-Bake Fudgy Peppermint Cathedral Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, olej, wanilia i jajka, aż miękkie formy ciasta. Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kulki w odległości 1 cala od siebie.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu. Fajne 1 minuta.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa gorzkiej czekolady i śmietany uncovered na wysokie 30 sekund lub do ciepłego. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Rozłóż czekoladową mieszankę na ciastkach; posyp zmiażdżonymi cukierkami.