Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur kreolski, więc dać Cajun kukurydzy i boczek Maque Choux spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 270 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 185 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej roślinny, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cajun Corn Maque Choux, Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami, oraz Pieczeń wolnoopalająca Cajun Pot Roast z Maque Choux dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odciąć kolby kukurydzy przez cienkie krojenie przez wierzchołki ziaren; umieścić w średniej misce.
Połącz kukurydzę, pomidory i mleko z mieszanką cebuli. Zmniejsz temperaturę do średnio niskiego i gotuj 20 minut dłużej, często mieszając, aby zapobiec przyklejeniu. Nie gotować. Doprawić solą i pieprzem cayenne. Niższe ciepło, patelnia przykryć, i gotować 5 do 10 minut dłużej. Wymieszać z zieloną cebulą i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Kadre Oda do pereł musujące Albarino z 4.4 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.